2015. április 17., péntek

Anne L. Green könyvbemutató

Kedves olvasók!

A mai napon egy könyvbemutatóról hoztam nektek információt. Egy igen kedves barátnőm, Anne L. Green, tehetséges írónő első könyvét fogja megjelentetni, az Álomgyár Kiadó gondozásában. A könyvről pár szót:
Amy Avenst Tennessee egyik nyugodt kisvárosából San Francisco zajos forgatagáig űzi zaklatásával egy férfi. Itt kezd új életet: karriert építeni, tanulni és felejteni szeretne.
Jelentkezik álmai cégéhez, de már az állásinterjún szembesül leendő főnöke, Matthew Johnson arrogáns és kiállhatatlan stílusával. Amy úgy dönt, felveszi a kesztyűt, így már az első nap elkezdődik a harc kettejük között. A folyamatos csipkelődések, szurkálódások ellenére vonzalom ébred bennük egymás iránt, amelyet megkísérelnek elnyomni.
A sors is újra meg újra próbák elé állítja őket. Mindkettejük múltja tele van fájdalmas sebekkel, s Matt képtelen megbocsátani önmagának.
Amy hajthatatlan, de vajon a szerelme megadhatja-e a feloldozást Mattnek, hogy végül egymásra találhassanak?
És a múlt engedi-e a felejtést?

Aki kedvet kapott hozzá, olvassa el, szerintem nagyon aranyos ki történet. A könyv bemutatója május 10-én lesz Budapesten, mindenkit szeretettel várnak, ha többet szeretnétek megtudni, ezen a linken találjátok az eseményt:
LINK
Pusz: Ivy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése