2015. december 26., szombat

Jennifer L. Armentrout - Árnyak

Dawson Black mindenre számított, csak Bethany Williamsre nem. Egy luxen, vagyis egy földre szállt idegen számára a földi lányok, nos…, érdekesek. De mivel a luxeneknek titokban kell tartaniuk valódi kilétüket, őrültség lenne beleszeretni az egyikbe. 
Veszedelmes. Kísértő. Tilos.. 
Bethany nem tagadhatja le a közte és Dawson közt azonnal létrejött kapcsolatot. És bár nincs szüksége a szerelem bonyodalmaira, mégsem tud távol maradni tőle. Valahányszor összenéznek, Bethany beleszédül. 
Elbűvölte. Vonzza. Szereti. 
Dawson titka megváltoztatja Bethany életét… és veszélybe is sodorja a lányt. De még Dawson sem tehet kockára mindent egyetlen emberlányért. A sors azonban elkerülhetetlen… akárcsak a szerelem.




Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2015
Besorolás: romantikus fantasy
Oldalszám: 202
Sorozat: Luxen (0,5)
Eredeti cím: Shadows
Hogyan jutott el hozzám? Nem szégyellem, Daemon-fan vagyok :D


Mivel egy 200 oldalas novelláról beszélünk, sokat nem árulnék el róla, különben miért olvasnátok el? Na jó, csak viccelek, a Shadows minden egyes Luxen-rajongónak kötelező olvasmány!

„– Mi van? – csattant fel. 
– Te… te most éppen elmostál egy tálat? – Dee lassan elhátrált, és Daemonre pillantott. – Itt a világvége. És én még szűz… 
– Ne!!! – rivallt rá a két bátyja egyszerre. 
Daemon úgy nézett ki, mint aki valóban hányni fog.”

Örülök, hogy kicsit jobban beleláthattunk a múltba, leginkább annak, hogy közelebbről is megismerhettük Dawsont és Bethanyt, ugyanis a sorozat folyamán elég későn csatlakoztak be, és teljes mértékben nem is hiszem, hogy sikerült megismerni őket.

– Oké, a reflexeid olyanok, mint egy beszteroidozott macskáéi – nyögte ki.

A novellájuk iszonyatosan aranyos, és azt hiszem, kicsit kezdem átértékelni, hogy kit is szeretek jobban, Daemont vagy Dawsont, főleg mikor Daw keménykedik. Jó volt megismerni az igazi Bethanyt, túllátni azon a kissé rongyos, idegproblémás lányon, amivé a bezártság és a Védelmisek tették. Alapjáraton Bethany egy nagyon jó női karakter, gondolkozó lány, aki tisztában van önmagával. Nem egy Katy, akit könyvimádata és természetesen az éles nyelve miatt szerettünk meg, de hála a novellának, most már Bethanyt is megszerettem.

– (…) Ugye tudod, hogy te vagy a kedvenc bátyám? 
Dawson elmosolyodott. Mély hangú nevetés felelt a konyhából. 
– Hallottam, hogy két napja ugyanezt mondtad Dawsonnak. Gondolom, ez azt jelenti, hogy szeretnéd, ha én vinnélek be. 
– Leheeeet – húzta el a választ Dee.”

Ami furcsa volt, az Daemont, látni Katy nélkül, itt még akkora előítélete sincs az emberekkel szemben, mint ami a bátyja eltűnése után lett. Én személy szerint kedveltem ebben a részben is. A három testvér kapcsolatából is láthattunk részeket, aminek külön örülök, hisz így hármójukat elég ritkán láthattuk.

Daemon a fejét rázat, de az arcára rajongó szeretet ült ki. Bethany akkor értette meg – nem számít, mennyire bosszantja fel egyik a másikat, a három testvér mélyen, őszintén szereti egymást.

Összefoglalva, akik szeretik a Luxen-sorozatot, kötelező mű, a Dawson rajongóknak a Biblia, a Daemon imádóknak egy kis finomság és mindenkinek, aki csak egy kis időt szeretne messze tölteni a valós világtól, azoknak könnyed kikapcsolódás. Mielőtt nekikezdenénk a sorozatnak, mert úgysem tudjátok letenni többé!

Értékelésem:
Történet: 5/5
Borító: Mit mondhatnék… Pepe Toth az egyik gyengém…
Ajánlom: a Luxen-rajongóknak!
Figyelmeztetés: Daemon még mindig ördögien szexi!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése